Felix Engfeldt

Felix Engfeldt

Lagerchef – Lager

Berätta lite om lagret i Årsta!
Ett nyrenoverat lager på c:a 3000m2 där vi sedan november 2020 driver vårt egna lager från att tidigare haft en 3PL lösning hos Schenker. Lagret är under konstant förändring och förbättring då vi växer fort och måste anpassa oss till större volymer både in och ut. Så nytt och fräscht med fokus på arbetsmiljön.


Vad sysslar du med om dagarna?
Försöker se till att vi hela tiden ligger steget före...nästa månad, nästa kvartal så att vi kan fortsätta utveckla siten utan att bli överraskad av utmaningar som vi haft kunskap om. Eftersom vi är nya handlar det mycket om coachande av mina avdelningsansvariga om hur vi skall leda och fördela arbetet. När alla avdelningar växer hela tiden så går det fort men vi måste fatta planerade beslut varje dag och undvika  överraskningar.


Vad är det bästa med att jobba på Apohem? 
Stämningen och kollegor som är vår arbetsmiljö. Har aldrig tidigare jobbat på ett bolag där alla från VD och neråt värnar om en schysst och sund arbetsmiljö - kravbaserat är det definitivt men på ett bra sätt. Det är något unikt och något vi värnar om, vi skapar ju själva vår arbetsmiljö! 

felix.engfeldt@apohem.se

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor